Websites en webshops
Bel 06-46438667

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of SEO zorgt ervoor dat uw website op vooraf bepaalde zoektermen goed vindbaar is op topposities in de natuurlijke zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. Uit onderzoek blijkt dat ruim 80 procent van de internetgebruikers zich bij de aanschaf van een product of dienst eerst oriënteren via een zoekmachine. Bovendien is een bezoek via de natuurlijke zoekresultaten gratis. Bent u vindbaar voor uw potentiële klanten?

Zoekmachine Optimalisatie is een belangrijk onderdeel van internet marketing en omvat alle activiteiten om een website goed vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Waarom Zoekmachine Optimalisatie?

Ten eerste: Doe je geen SEO, dan raak je al achter op de concurrenten. Meer dan 90% van het website verkeer, komt via een zoekmachine (lees Google) op uw site terecht. Wanneer uw pagina niet goed scoort in de zoekmachine, mist u een hoop relevant verkeer op uw website en zo mist u dus een hoop omzet, leads of gewoon relevante bezoekers.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie:

  • 24 uur per dag aanwezig in de top van de natuurlijke zoekresultaten
  • Verhoogde naamsbekendheid bij uw doelgroep
  • versterkt uw totale zoekmachine marketing rendement
  • Vooral voor regionale en lokale bedrijven nog veel winst te behalen

Zoekmachine optimalisatie door Marque Media

Voor bedrijven die serieus werk willen maken van hun website en aan de slag willen met zoekmachine optimalisatie voor langdurig resultaat zijn wij uw juiste partner.
Marque Media zorgt voor meer relevant verkeer (=potentiële klanten) naar uw website en u kunt zich bezig houden met de zaken waar u goed in bent!