Websites en webshops
Bel 06-46438667

Webwinkels

Steeds meer aankopen gaan de laatste jaren via internet en de online bestedingen blijven maar stijgen. Hierdoor biedt een webshop uw bedrijf ongekend grote kansen. Wanneer u een webwinkel wil beginnen of uw webwinkel wilt verbeteren, zijn er een aantal onderdelen waarover u goed moet nadenken om uw webwinkel tot een succes te maken. Marque Media is e-commerce specialist en ontwikkelt webshops die scoren qua omzet, vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid. Belangrijk is dat mensen snel vinden wat ze zoeken en het gemakkelijk kunnen bestellen.

Magento webshop

Marque Media ontwikkelt uw webwinkel met de open source webwinkelsoftware Magento. Magento is dé webwinkelsoftware van de toekomst. Het open-source platform van Magento biedt een ongekende flexibiliteit qua design en functionaliteit. Ook op het gebied van internet marketing biedt Magento ongekende mogelijkheden. Met een Magento webshop beschikt u over een innovatieve webshop waarmee u vele jaren vooruit kunt!

Voordelen van een Magento webshop

  • Magento webshops zijn 100% zoekmachinevriendelijk
  • Uitgebreide functies voor e-commerce
  • Magento ondersteunt alle gangbare betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal
  • Magento is eenvoudig in beheer
  • Magento is open source. Dit zorgt voor lage kosten, stimuleert innovatie en bevordert de kwaliteit

Marque Media als Magento webshop ontwikkelaar

Na de oplevering van de nieuwe Magento webshop houdt de betrokkenheid van Marque Media niet op. Wij blijven graag werken aan internetmarketing en conversieverhoging van uw nieuwe webshop. Marque Media streeft naar een langdurige samenwerking en optimale ondersteuning. Zo heeft u één partner voor uw Magento webshop ontwikkeling en internet marketing Een webwinkel niet omdat het moet, maar om uw concurrenten online voorbij te streven.

Meer weten? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak.