Websites en webshops
Bel 06-46438667

Websites

Haal alles uit uw website

Uw website is voor veel mensen de eerste kennismaking met uw bedrijf of organisatie. De eerste indruk is erg belangrijk, waardoor het van belang is dat uw website representatief is voor uw bedrijf, producten en diensten. Wilt u meer leads genereren, meer producten verkopen, klanten in uw showroom, klanten van informatie voorzien of gewoon een betere online uitstraling hebben? Een succesvolle website is het ideale middel om uw doelstellingen te realiseren!

Webdesign, advies, realisatie en beheer

Samen met Marque Media bepaalt u met een gedegen online strategie het startpunt voor de bouw van uw nieuwe website. Marque Media combineert het ontwerp en functionele wensen in uw nieuwe website die uiteenlopende bedrijfsdoelstellingen kan ondersteunen. De bouw van uw nieuwe websites vindt plaats in een zeer gebruikersvriendelijk en zoekmachinevriendelijk content management systeem (CMS) WordPress. Met het Wordpress cms kunt u uw website eenvoudig zelf onderhouden en het biedt een ongekende flexibiliteit qua design en functionaliteit. Met Wordpress beschikt u over een innovatieve website waarmee u vele jaren vooruit kunt!

Internet Marketing en webdesign

Uw website is online, maar u wilt ook relevante bezoekers die conversies genereren. Nadat uw website goed is geoptimaliseerd (SEO) begint misschien wel het belangrijkste onderdeel: Zoekmachine adverteren (SEA).

Marque Media als webdesigner

Na de oplevering van de nieuwe website houdt de betrokkenheid van Marque Media niet op. Marque Media streeft naar een langdurige samenwerking en optimale ondersteuning. Zo heeft u één partner voor uw website ontwikkeling en internet marketing!

Een website niet omdat het moet, maar om uw concurrenten online voorbij te streven. Meer weten?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak.